Over ons

Van der Honing & Dane Visual & IT SOLUTIONS is sinds 1999 gespecialiseerd in multimedia oplossingen voor rental en permanent gebruik.

Een van de specialiteiten van Honing & Dane Consultancy heeft betrekking op het ‘Nieuwe Werken’, waarbij mensen niet meer gebonden zijn aan een eigen werkplek op kantoor. “Deze trend is ontstaan door de toenemende verkeersdrukte, waardoor mensen steeds meer behoefte hebben om op afstand toegang te hebben tot hun werk”, aldus Jeroen. “Na een grondige analyse van wensen en mogelijkheden richten wij samen met de klant de automatisering zo in dat remote werken veilig en vlot verloopt. Omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn en alle ontwikkelingen goed in de gaten houden, kennen wij alle ‘ins en outs’ van werken op afstand.”

Wij staan al jarenlang garant voor een uiterst innovatief pakket aan interactieve apparatuur, software en diensten. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve oplossingen kunnen we u een uitstekend advies geven en samen met u werken aan een passende oplossing voor uw project of idee.

Wilt u meer weten?

Bel (040 2010234) of mail (info@honingit.nl) ons.
Wij maken graag een afspraak met u.

“Uitstekende service als belangrijkste wapen”